MÖTE & KONFERENS


Dags att komma bort från kontoret en stund, eller starta en studiecirkel med vännerna?

Hos oss kan ni boka Mötesplats Bykstugan för den lilla konferensen, arbetsmötet, studiecirkeln, syjuntan eller workshopen. Här finns en lugn och avskalad miljö med plats för upp till 8 personer där vedkaminen värmer. Lokalen är utan wifi men med blädderblock som på den gamla goda tiden. Här kan du värdesätta att mötas ansikte mot ansikte!

Pausa och sträck på benen i köksträdgården som ligger utanför fönstret eller ta en walk and talk i den engelska parken. Stanna till i Sinnenas Trädgård för att njuta av blommornas dofter och insekternas surr.

Blir ni fikasugna är ni välkomna ner till Disponentvillans café med goda bakverk och enklare lunchbuffé. Beställ i förväg så ordnar vi maten till en utsatt tid!

Om ni är några fler i gruppen kan vi även boka in er i Festsalen som ligger i Disponentvillan. Här har ni gott om utrymme vid caféets småbord och här finns både gratis wifi och projektor med duk att tillgå vid behov. 

Vår granne är vackra Cassels Konserthus med rik kulturhistoria. Här finns också goda möjligheter för konferens och större föreläsningar med plats upp mot 500 personer. Håll er konferens där och boka fikat hos oss. Vi hjälper er gärna att boka!

Lokalhyra
- halvdag (ca 4 h) 300 kr
- heldag (ca 8 h) 500 kr