EVENEMANG

Här på Disponentparken planerar vi ofta för upplevelser som ger dig minnen att ta med hem! 

Vi blandar traditioner som Disponentparkens dag och kransbindning med nya inslag som studiecirklar, föreläsningar och prova-på-workshops. Har du en idé som du skulle vilja genomföra i vår vackra miljö - hör av dig till oss!

Just nu ...
Från 23 november
 serverar vi JULTALLRIK 145kr/st, beställ gärna i förväg om ni är ett sällskap. En traditionell tallrik med julens smaker, finns även som vegetariskt/veganskt alternativ.

Från 23 november säljer vi JULGÅVOR 195 kr/st, inslagen i cellofan. En julgåva med våra egenodlade och egenproducerade produkter passar för såväl kollegan, vännen och släktingen. Kontakta oss om ni vill beställa ett större antal. Finns även att köpa på plats i caféet.

26 november JULMARKNAD I DISPONENTPARKEN kl. 11-16
Ett tjugotal knallar, hantverkare och UF-företag fyller parken med julstämning. Hälsa på vår Tomte, fiska i fiskdammen och slå dig ned i värmen i caféet. Tillsammans skapar vi julglädje!

3 december KL. 14-16 VÄXTBASERAT JULBORD. Traditionella smaker blandas med nya inslag, från kalla och varma rätter till den söta desserten. Föranmälan till info@disponentparken.com

v 52-2 Parken stängd för julledighet.

18 januari SÄSONGSÖPPNING 2023.


 

Löpande information om våra olika evenemang finns på Facebook: Disponentparken i Grängesberg

Varmt välkomna till oss i Disponentparken!