Bed & breakfast 

Bo på vårt lugna Bed & breakfast och känn dig som hemma!

På övervåningen i Disponentvillan bodde förr i världen gruvdirektören med familj. Nu är de två enkelrummen och de två dubbelrummen inredda till Bed & Breakfastrum. Ett par av rummen har kakelugnar, minnen från husets uppförande under tidigt 1900-tal. 

I det gemensamma frukostrummet finns din frukost förberedd på bänk och kylskåp. En fördel är att du kan äta vilken tid som passar dig själv bäst, oavsett om du är morgonpigg eller vill ligga kvar en extra stund i sängen. Både frukost, sänglinne och handdukar ingår i bokningspriset. 

Frukostrummet är utrustat med spis, ugn, kylskåp, frys, vattenkokare och microvågsugn. Perfekt för den som vill stanna några dagar i området och laga sin egen mat. 

Sen ankomst? Inga problem! Vi hänger ut din nyckel i vårt nyckelskåp. Disponentvillan är oftast bemannad kl. 7- 15:30 under vardagar och kl. 8-16:30 under helger. 

I Grängesberg finns mycket att både se och uppleva för den som reser. Läs mer under "Finns i Närheten" och fascineras av ortens gruvhistoria. Disponentparken är även ett Infopoint, nere i vår entré hittar du broschyrer och information för dig som turist. 

Många företag som har personal ute på jobb i trakterna av Grängesberg och Ludvika väljer att boka övernattning hos oss. Här får gästerna en mer hemtrevlig känsla och fördelarna med att kunna checka in, äta frukost och checka ut när det passar dem själva bäst. Vi kan givetvis fakturera vistelsen om kunden inte vill betala på plats. 

Maila oss gärna på info@disponentparken.com om du personligen vill boka boende eller har några frågor!

Rum 1 - Murgröna

Murgröna är ett enkelrum med handfat på rummet.

Rum 2- Vallmo

Vallmo är ett dubbelrum med två sängar och en sittgrupp.

Rum 3 - Tusensköna

Tusensköna är ett dubbelrum med balkong ut mot trädgården.

Rum 4- Blåsippa

Blåsippa är ett enkelrum.

Boka via oss, via Visit Dalarna eller på www.booking.com

Gemensamt badrum i korridor.
Gemensamt badrum i korridor.
Soffa och fåtöljer i Frukost- & tvrummet.
Soffa och fåtöljer i Frukost- & tvrummet.
Gemensamt kök i Frukost- & tvrummet.
Gemensamt kök i Frukost- & tvrummet.

Hitta hit


GPS
WGS84: N 60° 3.3333', E 14° 54.6442'
Decimal: 60.0556, 14.9107

Priser

Enkelrum: 400 kr/natt

Dubbelrum: 700kr/natt

Extrasäng: 200kr/natt


Lakan, handdukar och frukost ingår i priset.